BR9402046-7
IsoPrime™ CFM - Zawiera 87% czystego białka wytwarzanego metodą CFM - Mikrofiltr Cross-Flow
w magazynie (>5 szt)
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
IsoPrime™ CFM - Zawiera 87% czystego białka wytwarzanego metodą CFM - Cross-Flow Microfilter. Ta metoda gwarantuje maksymalną czystość. Wyjątkowość produktu polega na naturalnie wysokiej zawartości aminokwasów BCAA, L-argininy i L-glutaminy. Nie zawiera aspartamu. Słodzony markową sukralozą Splenda®.
. Przeznaczony do specjalnego żywienia - odpowiedni dla sportowców.
SKŁADNIKI
Składniki w 100 g (smak czekoladowy): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, kakao w proszku, aromaty, substancje zagęszczające: ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (podwójny smak białej czekolady): serwatka CFM® izolat białka z frakcjami białkowymi /z mleka/, kakao w proszku, aromat, substancje zagęszczające: ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza obojętna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (smak czekoladowo-kokosowy): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, kakao w proszku, aromat, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (smak moca-choco-coffee): Izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, kakao w proszku, aromat, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam Składniki
w 100 g (smak orzechowo-czekoladowo-karmelowy): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, kakao w proszku, aromat, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guar, emulgator: lecytyna sojowa, kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (smak waniliowy/waniliowy): Izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, aromaty, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guar, emulgator: lecytyna sojowa, kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (pina colada): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, aromat, substancje zagęszczające: ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, barwnik: ekstrakt z buraka i kurkumina; kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza obojętna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (smak pistacjowy): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, aromat, substancje zagęszczające: ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilu i chlorofiliny; kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza obojętna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam
K Składniki w 100 g (smak jabłkowo-cynamonowy): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, aromat, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guar, emulgator: lecytyna sojowa, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilów i chlorgilin; kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (smak owoców leśnych): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, aromat, substancje zagęszczające: ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, barwnik: ekstrakt z buraka ćwikłowego; Kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (smak truskawkowy): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, aromat, substancje zagęszczające: ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, barwnik: ekstrakt z buraka ćwikłowego; kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza obojętna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam
K Składniki w 100 g (smak bananowy): izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, aromat, substancje zagęszczające: ksantan i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, barwnik: kurkumina; kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza neutralna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K
Składniki w 100 g (smak biszkoptowy): Izolat białka serwatkowego CFM® z frakcjami białkowymi /z mleka/, kakao w proszku, aromat, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guar, emulgator: lecytyna sojowa, kompleks multienzymatyczny DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, proteaza obojętna bakteryjnie) 150 mg, substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam
Jedna miarka zawiera 28 g. W zależności od dziennego zapotrzebowania na białko spożywać 1 miarkę między posiłkami 1-3 razy dziennie, rozcieńczoną w 180-200 ml zimnej wody lub odtłuszczonego mleka.
Ostrzeżenie: Nie przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Nic nie zastąpi zróżnicowanej diety. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 °C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i mrozem. Producent nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane niewłaściwym użytkowaniem lub przechowywaniem.